Salut,

Sunt Vlad Voiculescu și suntem colegi în PLUS București.


Știu că te numeri printre aceia care au venit cu entuziasm alături de noi. Cei cu care practic am fondat organizația noastră. Și pentru încrederea arată aș vrea să îți mulțumesc.

Știu la fel bine că după acel moment inițial ai hotărât să te implici mai puțin. Și dacă e să reproșez lucrul ăsta cuiva, atunci mi-l reproșez mie. 


Viețile noastre nu sunt deloc ușoare, întinse la maxim din cauza tuturor obligațiilor personale și profesionale. Și, o recunosc cu inima deschisă, poate nici eu și  nici colegii mei nu au reușit întotdeauna să îți cultivăm pe cât am fi dorit și ar fi trebuit entuziasmul, să îți ascultăm ideile și să îți utilizăm cât mai bine capacitățile.

Este un proces în care învățăm cu toții. Eu unul, în fiecare zi. De la ceilalți și câteodată, din propriile greșeli.

Mă gândeam la acest lucru, la colegii noștri care au decis să fie mai puțin implicați, acum câteva nopți. Mă gândeam că nu am apucat să le zic “MULȚUMESC!” din tot sufletul. Că nu am apucat să le ascult fiecăruia păsurile, să stăm pe îndelete la o discuție și să învăț de la fiecare. Și mai ales să-mi exprim recunoștința pentru efortul fiecăruia.

Din păcate, actuala stare sanitară nu permite să facem un eveniment fizic în care să ne vedem cu toții.

Aș vrea însă să ne vedem online, să povestim într-o întâlnire Zoom.

Am sa îl aduc și pe Dragoș Pâslaru și pe alți câțiva colegi. Nu-ți ascund că aș dori să te avem iar alături de noi. Pentru ca e nevoie de mult efort în următoarele luni. Fără rezultate bune acum, toată rezistența și implicarea din ultimii 3 ani și jumătate vor fi fost aproape în zadar.

Dar nu acesta este principalul motiv.

Principalul motiv e acela că tu meriți toate mulțumirile noastre. Și pentru ca poate și eu sunt unele dintre motivele pentru pentru care ai venit în PLUS, dar în egala masura poate că și eu am contribuit cel puțin indirect la îndepărtarea ta de PLUS, simt nevoia să fac ceva.

Vor fi doua intalniri pe Zoom, una duminică seară  ora 19:00, alta marți, de la ora 20:00. Fiecare va putea vorbi liber, despre ce a fost bine și ce a fost rău. Pâna când fiecare va spune ce are de spus.

 

Duminică 2 August ora 19:00  Zoom –  https://us02web.zoom.us/j/89501362865?pwd=TUxWMGFVekprcklGcVo5Qjg0eEE2UT09

Pass: plus 

 

Marți 4 August ora 20:00 Zoom-  https://us02web.zoom.us/j/87070357808?pwd=UGNIRmMxVGdmd1QrV2NRaXN2NUh5UT09

Pass: plus

Datele de logare sunt următoarele:

Dacă poți, te rog să completezi formularul de mai jos. Conține și câteva întrebări pentru a știi mai bine cum să ancoram discuția:

https://docs.google.com/forms/d/1DxCVoHLlSuR7j9aTAl3BTnuXWBdTUMFQmF75Rbip_0E/viewformȘi încă o data mulțumiri. Mulțumiri pentru încredere, mulțumiri pentru timpul și efortul tău, mulțumiri pentru ca ești aici în România și pentru încerci prin tot ce faci să faci ca lucrurile să fie mai bune.

Ești un om bun!

Cu drag,
Vlad Voiculescu.