Ionuț Munteanu

    Este partener fondator al WebDigital, prima agenţie specializată de marketing PPC din România, înfiinţată în 2009,  Managing Partner la Pan Development LTD (UpGradient), o companie de software fondată în 2017 –  împreună cu echipa a conceput procese automatizate optimizate pentru o mai bună utilizare a resurselor, gestionare a activităților şi costurilor media, oferind o soluţie SAAS special concepută pentru rezolvarea cerințelor agenţiilor digitale.

    În calitate de co-fondator al comunităţii „Lumea SEO PPC” din Bucureşti, înfiinţată în 2010, a facilitat apropierea dintre specialiştii în Digital Marketing şi proprietarii de afaceri.

    Este Membru al BlueAlliance din 2017, un parteneriat al agenţiilor independente din 15 ţări din Europa Centrală şi de Est, cu peste 500 experţi autorizaţi, peste 24,000,000 € bugete media anuale şi peste 2,100 proiecte la activ.

    Încă din 2018, și-a asumat rolul de consultant şi instructor în formarea de echipe şi agenţii digitale sustenabile, ajutând proprietarii de agenţii şi liderii de echipă să crească de la echipe de circa 5 persoane la grupuri unite de 20. Din 2019 este membru al John Maxwell Team Romania, cel mai important şi mai rapid program de certificare a antreprenorilor din lume.